Alt 09-27-2009, 08:35 AM
zehrace zehrace isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart buruk bir başarı öyküsü

umuda umutla gidenlere.
evet bende 2 negatif deneme ve 1 donmuş tedaviden sonra gözümü umudun yollarına diktim. istanbul bana hep soğuk gelirdi. herkes istanbula aşıkken ben istanbuldan hiç hoşlanmazdım. ama nerden bileyim ki hayallerime orda kavuşacağımı. arkadaş tavsiyesi ve internetteki yazışmalarım sonucu temmuz günü umudun kapısından girdik eşimle hemde yaz yağmuruyla sırılsıklam olmuş halde. yasemin hanımla görüştüğümüzde rahmet sizede rahmet getirecek dedi.
enver beyle görüşmemiz eşimi çok etkiledi. çok memnun kaldı. alınan karar tüplerimin rahme verdiği zarar ve ameliyat. biz maddi durumumuzu düzeltene kadar aralık ayı gelmişti. bu arada 2. devlet desteğini almak için izmit yollarını da katettim tabi büyük sabır imtihanıyla. çocuksuzluğumu kanıtlamak ne kadar da zordu bu devlete. neyse bu sinir bozucu anılara dalmıyayım.
aralığın sonlarında 3. laparoskopik ameliyatla tüplerim alındı. ve 2009un şubat ayı için gün saymaya başladık.
yollar bana ne kadarda uzun geliyordu hele de kış ayı olunca daha da bir tuhaf hissediyordum kendimi otobüsün camından dışarı bakarken. 2 saat belki size kısa gelebiilir ama işte insanoğlu şikayetci olacak ya bende öyle yapıyordum. ama sonra kendime dur dedim. ne için yollardasın neyim mücadelesini veriyorsun. bunu hayal et ve umuttan umudunu al. yumurta gelişimi ii gidiyordu ve kısa protokolla gözümde büyüttüğüm yolun sonuna gelmiştim bile. 15 gün içinde 5 kere gittim ve 6. da 3 minik embriyo içimdeydi.
ya sonrası herkese kabus olan saatlerin durduğu o 12 gün. bu tedavimde karar almıştım işe devam edecektim sanki hiçbirşey olmamış gibi ama sanki hamileyim gibi. nasıl olacaksa. ama oldu transfer sonrası 20 dk. içinde kalktım wcye gittim giyindim. okadar rahattı ki içim olacaksa mevlam ona ol diyecekti. eşimin yaptığı şakalarla kasıklarım gülmekten öyle gerildi ki ama durduramadım adamı. o da bende gerginlikten ne yapacağımızı bilememiştik. 45 dk. sonra adapazarı yoluna girmiştik bile. 2 gün evde dinlendim ama yemeklerimi yaptım.az da olsa evi düzenledim. işime gitmeye başladım. ama 9. günden sonra düşünceler başladı. ve bu arada 10. gün akşamı az bir kanamam olunca. dayanamayıp kan testi yaptırdım ömrümün enzor anlarından bir an ve 2 saat sonuç beklerken işyerinde telefona verdiğim tepki herkesi korkuttu. çünkü ben ağlamaya başladım kendimi dışarı zor attım çok şükür birisi bana hamilesiniz diyordu. o kelimeyi 7 yıldan sonra ilk defa duymak insana tuhaf şeyler yaptırabiliyor. parmaklarım şuan dahi titriyor.
ve sonrasında 2. tahlil değer 709. 7 yılın acısı gebelik testleriyle çıkarıldı 5 kere yaptım çünkü gözlerime inanamamıştım. ablam dalga geçti benimle galiba sen doğurana kadar test yaptıracaksın diye.
17 mart enver beyin kaçtane sence demesiyle uyandım evet ben hamileydim ve odanın içinde bebişlerimin kalp atışı duyuluyordu.
cennete gönderdiğim meryemim ve haticem sizleri çok sevdik. ama mevlam sizi daha çok sevdi. olsun yine buluşacağız.
17 temmuz erken doğumla kızlarım gün aşrı cennete yol aldılar.
ama benim umudum bitmedi.
yollar artık bana uzun gelmiyor.
istanbulu çok seviyorum.
kadıköy koşuyolu benim en sevdiklerimi bana verdi.
çünkü canım eşim kadıköyde gözlerini dünyaya açmış
ve biz kızlarımıza koşuyolunda ulaştık
ve....
diğer bebelerimize ulaşacağız

herkesin umuduna ulaşması duasıyla Yaradana emanet olun.
Alt 09-28-2009, 09:06 AM
essenaa essenaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Ağzına yüreğine sağlık arkadaşım
yazdıklarını okurken göz yaşlarımı tutamadım ama senin bukadar güçlü olmanda bi okadar hoşuma gitti.cennetteki meeklerin seni korusun ve Rabbim en yakın zamanda seninde kucağını doldursun inşallah...
Alt 09-28-2009, 09:23 AM
arzum34 arzum34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

zehracım benıde aglattın...rabbım sabrının mukafatını verır ınsallah..
Alt 09-28-2009, 10:55 AM
ZEYMAH ZEYMAH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

Zehracim bende adapazarliyim hissediyorumki sende bu cesur yürek varken en kisa zamanda meleğin yada meleklerin kucağinda olucak yeterki pes etme bu inancini yitirme bu yürekle bu yola devam et ))
Alt 09-28-2009, 11:18 AM
hatice hatice isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

zehracim insaallah en kisa zamanda tekrar annelik duygusunu tadarsin canim dualarim seninle
Alt 09-28-2009, 11:28 AM
umutlar umutlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

Ah Zehra ahhh.....
Bu yazıyı okurken, kendi yaşadıklarım gözlerimin önünden geldiii geçtii.Bende taa Samsun'lardan kalkıp defalarca Ankara-İstanbul yollarında gittim geldim 15 yıl boyunca...
Umarım bir gün bende buraya başarı öykümü yazarım.
Allah hepimizi bebeklerini kucağına alanlardan eylesin.
Meleklerin seni korusun.Aslında sabredebilene (ki senin gerçekten çook sabırlı olduğuna inanıyorum)allah katında çok güzel konumdasın.Yarın ahrette ikizlerin senin şefaatçıların olacak.Meleklerin seni almadan cennete girmeyecekler.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.AMİN.
Alt 10-11-2009, 06:21 PM
fidelgunes1
Guest

zehracım ben kötü haberi aldıgım gün senin toplaman olmuşdu dün gibi hatırlıyorum elimi tutup bana dua etmişdin ve aglamışdın ALLAH BÜYÜK CNM inş kötü anlılar birdahaki tedavimizle son bulur sevgiler
Alt 10-14-2009, 12:56 PM
gyurt gyurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah ."her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardı "
Alt 10-19-2009, 11:57 AM
rüyameleğim rüyameleğim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

canım arkadaşım hep dualarımdasın yüreği güzel insan seni seviyorum
Alt 03-13-2010, 10:32 PM
turcan turcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

bende okurken inan cok duygulandım Allah bizler gibi bu yolda savaş verenleri en kısa zamanda hayırlısı ile zafere ulaştırsın .

Seçenekler
Stil