Alt 11-10-2009, 11:19 AM
ZüMRa ZüMRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Standart lütfen acil cevap bekliyorum

iyi günler öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere o duyguyu tattırsın ben bugun tüp bebek tedavisine başladım ama adetimin sökülmedini söylediler adetimin bugun henüz 4. günü olmasına rağmen dr dan geldikten sonra tamamen kesldi normalde 10 gün sürüyor adetim ama şuan strestenmi bilmiyorum tamamen bitti lütfen bu konuda bilgisi olan paylaşsın ne yapmam gerek bilmiyorum
Alt 11-10-2009, 01:00 PM
nihan1979
Guest

Alıntı:
ZüMRa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi günler öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere o duyguyu tattırsın ben bugun tüp bebek tedavisine başladım ama adetimin sökülmedini söylediler adetimin bugun henüz 4. günü olmasına rağmen dr dan geldikten sonra tamamen kesldi normalde 10 gün sürüyor adetim ama şuan strestenmi bilmiyorum tamamen bitti lütfen bu konuda bilgisi olan paylaşsın ne yapmam gerek bilmiyorum
arkadaşıom bu konuyla ilgili olarak sana en doğru cevabı doktorun verebilir diye düşünüyorum.
Alt 01-04-2010, 02:30 PM
bahar bahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

inşallah herkez anne olma duygusunu tadar. çok zor bır durum allah byardımcımız olsun
Alt 01-11-2010, 11:20 PM
AyVaLiK_1980 AyVaLiK_1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Member

Selam arkadaslar..Doğru merkez doğru doktor..İnanmak başarmanın yarısıdır.. Önce ALLAH ın izninle sonra doktorlarımızın bilgisi ve tecrübesinle..Hepimiz bu zorlukları aşıcaz inşallah..Şükür ki Doğru merkezdeyiz..

Seçenekler
Stil