Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebek isteyenler kenzülarş okuyun......
güneli
10-21-2009, 01:55 PM
Arkadaşlar kenzül arş çok büyük bi dua akan suya okunsa dururmuş hikmeti çok büyük. Arkadaşim bana 7 cuma üst üste cuma saatinde okumami ve secdeye kapanip dua etmemi istedi arkadaşim bunu yapmiş ve allahin izniyle hamile kalmiş,onada arkadaşi demiş...arkadaida bu yöntemle hamila kalmiş ve bende okudum 7.cumadan sonra hamişimmmmm....tabiki 7 cumaya kadar hastalannlar olabilir o zaman duasina inanadiğiniz yada annenize falan deyin size niyetlenip okusun.....duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz olurdu...diye ayet var....lütfenkulak verin ve samimi olun eğer manasini okursaniz çok anlamili olduğunu göreceksiniz...... Alinti....
güneli
10-21-2009, 01:57 PM
arkadaşlar başka bi sitede gördüm ve paylaşmak istedim denemeye deyer allah bu mübarek duanın hürmetine tüm isteyenlerin evlat hasretini dindirir. AMİİİNNNN.
umutlar
10-22-2009, 02:43 PM
O zaman bu duayı buraya aktarmak lazım :)
Korkuya, hastalığa, cinlere, hırsızlığa karşı bu duanın okunması faydalıdır.
KENZUL ARŞ ve KADEH DUASI
Lâ ilâhe illallâhul melikul hakkul mubîn *
Lâ ilâhe illallâhul hakemul adlul metîn *
Rabbunâ ve rabbu âbâinel evvelîn *
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innîkuntu minez zâlimîn *
Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâ şerike leh, lehul mulku ve lehul hamdu yuhyî ve yumîtu ve huve hayyul lâ yemûtu ebeden bi yedihil hayru ve ileyhil masîru ve huve alâ kulli şey’in kadîr *
Ve bihî nesteînu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm *
Lâ ilâhe illallâhu şukran li ni’metih *
Lâ ilâhe illallâhu ikrâran bi rubûbiyyetih *
Ve subhânallâhi tenzîhen li azametih *
Es’elukellâhumme bi hakkı ismikel mektûbi alâ cenâhı cibrîle aleyke yâ rabb * Ve bihakkısmikel mektûbi alâ cenâbı mîkâîle aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikel mektûbi alâ cebheti isrâfîle aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikel mektûbi alâ keffi azrâîle aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî semmeyte bihî munkerran ve nekîran aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmike ve esrârı ibâdike aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî temme bihil islâmu aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî telekkâhu âdemu lemma hebeta minel cenneti fe nâdâke Fe lebbeyte duâehu aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî şîtu aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî kavveyte bihî hameletel arşı aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikel mektûbi fit tevrâti vel incîli vez zebûri vel furkâni aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmike ilâ muntehâ rahmetike alâ ibâdike aleyke yâ rabb *
Ve bihakkı temâmi kelâmike aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî ibrâhîmu fe cealten nâra aleyhi berden ve selâmen aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî ismâîlu fe necceytehu minez zebhi aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî ishaku fe kadayte hâcetehu aleyke yâ rabb * Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî hûdu aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî deâke bihî ya’kûbu fe radedte aleyhi basarahu ve Veledehu yûsufe aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî dâvudu fe cealtehu halîfeten fîl ardı ve elente lehul hadîde fî yedihî aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî deâke bihî suleymânu fe a’taytehul mulke fîl ardı aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâ bihî eyyûbi fe necceytehu minel gammillezî kâne fîhi aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî îsebnu meryeme fe ahyeyte lehul mevtâ aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî mûsâ lemmâ hâtabeke alet tûri aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdetke bihî âsiyetumraetu fir’avne fe razaktehel cennete aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî benû isrâîle lemma câvezûl bahra aleyke yâ rabb *
Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihil hıdıru lemma meşâ alel mâi aleyke yâ rabb * Ve bihakkısmikellezî nâdâke bihî muhammedun sallâllâhu aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke yâ rabb *
İnneke entel kerîmul kebîr * hasbunallâhu ve ni’mel vekîl *
Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm *
Ve sallâllâhu alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihî ve sellem.
umutlar
10-22-2009, 02:45 PM
Kenz'ül Arş (Kadeh) Duası
Kenzul ars ismi ile bilinen bu dua, kendisini ibadete veren ve dua ile zikir ile mesgul olan muslumanlar tarafindan asirlarca okuna gelmistir. Zikir icin okunan En'ami Seriflerin bir cogunda bu Kenzul ars duasi yer almis bulunmaktadir.
Bu dua ile ilgili bizlere peygamberimizden bildirilen mujdelerden birkaci soyledir:
Cebrail (a.s) bana geldi ve su mujdeyi verdi: Ya Muhammed! Ummetinden her kim su duayi okursa (kenzul ars), Cenabi Allah o kuluna sayisiz lutuflarda ve ikramlarda bulunur. Ez cumle: Peygamberlerin ve meleklerin derecesine yukselir. Sirattan simsek hiziyla gecer, kiyamet gunu yuzu ayin ondordu gibiberrak olarak diriltilir. Hasta kimse okursa sifa bulur, korkan kimse okursa korkusu gecer emniyete erer. Dilek sahibi okursa, dilegi kabul olur. Talebe okursa derslerinin aklinda kalmasini saglar. Dunya ve ahiret isleri icin okursa her ikisinde mazhar olur...
Kenzul ars duasi bir cesit Hacet duasidır.
Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmistir.Söyle buyuruyor......-Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayi okursa,Allah´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayin on dördü gibi parlak hasreder.
Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanirlar.Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.Ona hesapsiz ve azapsiz,üzerine binip Cennete girmesi icin Cennetten bir Burak getirilir.Sirat köprüsünden simsek gibi gecer.
Onun günahi denizlerden suyundan,yagmurlarin damlasindan,agaclarin yapraklarindan,kumlarin adedinden,taslardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmus(nafile)hac ve bin umre sevabi yazar.
Korkan kimse olursa,Allah onu onu korktugundan emin kilar.Susayan kimse okursa,Allah onun susuzlugunu giderir.
Ac olan okursa,giyindirir,hasta okursa sifa verir,hastanin üzerine okunursa,hastaligindan kurtulur,dünya veyahut ahiret ihtiyaclarindan okursa Allah istedigini
verir.
Bir düsmandan veya sultandan korktugu icin okursa,Allah onlarin serrinden korur ve Allah´in mahlukatindan gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulasmaktan meneder.
Borclu olan okursa,Allah onu,borcunu ödemeye muvaffak kilar,hicbir kimseye muhtac olmaz.
Eger onu hasta olan yazan üzerinde tasirsa iyilesir.Kadin tasirsa kocasi ona ikram eder.
Cinden,insden ve seytandan,sanci ve hastaliklardan emin olur.Kayip ise ailesine sag,salim kavusur:Bu duayi okuyan icin cin,melek istigfard ederler.Ömrü bereketli olur.
Kim bes defa bu duayi okursa Peygamber Aleyhisselami rüyasinda görür.
Ebu Bekir Siddik:“-Gece olsun gündüz olsun bu duayi okudum,Peygamber Aleyhisselam´i rüyamda gördüm.“buyurur.Hz. Ömerde söyle
buyurur:
„-Hicbir hacetim olmadi ki onun icin bu duayi okuyayim da giderilmesin.
Hz. Osman (R.A.)diyorki:“-Ben Kur´an-i Kerim´i ezberleyemezdim.Resul´u Ekrem (s.a.v)´e
Bu hususu sikayet ettim.Bana bu duayi ögretti.Onu okudugumda Kur´an-i Kerim´i ezberlemeyi basardim.Hz. Ali Kerremullahü vechedü buyuruyorki:
-Ben bu duayi okudugum vakit düsmanima galebe calardim.
Kimki Fatihayi,Ihlas suresini,Kafirunve Felak ve Nas suresini üc kere okuyup sonra bu duayi okursa Allah onu karsilastigi bütün varliklarin serrinden korur ve her türlü hastaliktan,her zalimin serrinden onu emin kilar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okudugu gibi onu yazip üzerinde tasirsa ve kim ki basinin altina koyup uyursa Allah´ü Teala o kimsenin malindan calinan ve evinden kacani geri iade eder.
Akan suya okursa su durur,yahut yanan atese okursa dag paramparca olur,
Kimki iki rekat namaz kilip her rekatinda Fatiha ve bir de Ihlas okuyup selam verdikten sonra
bu duayi okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanin fazileti sayilmayacak kadar coktur.(Nevadir´i kaylubi´den alindi)
hatice
10-22-2009, 03:03 PM
umutlarcim eline saglik canim
umutlar
10-22-2009, 03:06 PM
sağol canım ne demek:) ;)
güneli
10-22-2009, 10:20 PM
teşekkürler umutlar.
pınar nayci
10-28-2009, 04:31 PM
kızlar vallahi bende çok okumuştum tabi 7 cuma deil ama sık sık yasin ve kenzul arş okuyordum bende inanırım etkisine çok....
Rabbim dualarımzı kabul eylesin inşşş...
pınar nayci
10-28-2009, 04:34 PM
birde sizlerede söyleyim arkadaşlar ben tedaviden önce yapmıştım rabbime binlerce kez şükürler olsunki dularım kabul oldu banada ark demişti 500 ayrı kişiden birer yasin toplamıştım ama herkez 1 tane okucak önemli olan çok kişinin okuması çok kişinin duasını almak 500 sınır ama 500 üstüüde olabilir tabi sonra bağışlatmıştım ben bunada çok inanırım ve inanın her tedavim aksiliklerle doludur bu ilk micromda ama okadar herşey yolunda gittiki anlatamam tavsiye ederim....
hatice
11-12-2009, 10:43 PM
pinarcim 500 kisiyi nerden buldun ben bulamam cok bulsam 15 veya 20 kisi kiz ne kalabalik ailen arkadasin var ne guzel RABBIM yokluklarini gostermesin
pınar nayci
11-14-2009, 10:11 AM
cnmcım herkezi tanımyorumki okuyonları tanıklarımı söledim onlar arkadaşlarını onalr onlara derken toplandı çok şükür inan bir başka öyle toplanıyorki sorkma kuran kurslarınada verdik tabi onlarda okudu ama niyetine gir toplanıyo cnm hatte bizim fazlaydı bile 700 ü bulmuştu düşün.
ecrin
01-15-2010, 01:10 PM
gerçekten kenzülarş duasını okuyunca oluyoo mu hemen başlıycam bu akşam sizinde dualarınızı beklıyorum arkadaslar.8 senedır bebek hasreti cekıyorum pko var bende.maddı durumum el vermedıgı ıcın tup bebek yaptıramıyorum bi türlü :( noolur bana dua edin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.